11 Aralık 2012 Salı

Saklambaç Jojo Oyunu

Neden Saklambaç Jojo Oyunu?

Saklambaç Jojo Oyunu İşte size son zamanların en ilgi çekici oyunlarından biri. Jojo oyunu ailerin çocukları için tercih ettiği en gözde oyunlardan biri olmaya devam ediyor.



Saklambaç Jojo İle Oyun Oynamak Daha Keyifli Hale Geliyor!

Çocukla saklambaç oynayabilen son teknoloji bir oyuncaktır.  Hareketli kulakları ile gözünü örter, 10'a kadar sayar hareket duyarlı sensörleri ile 20 m2'lik alanda tavşanın sahip olduğu çocuğu bulmaya çalışır.
    Bu esnada karşılastığı engelleri etrafından dolaşarak, şarkı söyleyerek hareketli müziği eşliğinde havuçla temasa geçmeye çalışır.
    Saklambaç Jojo Oyuncak oyunun süresi 5 dakikadır.
    Jojo oyunun 4 dakika boyunca sensörler vasıtası ile gördüğü havucu taşıyan kişiyi bilerek bulmayacaktır. 4. Dakikanın sonunda seni buldum diyerek çocuğunuzu saklandığı yerde bulacaktır.
     Ailece bu interaktif oyuncağın büyüsüne katılarak eğlenceli dakikalar geçireceksiniz.
    Çocuğunuz görüş sahasının dışına çıkan objelerin kaybolmadığını hala orada olduğunu görecektir.
    Bu oyun göz hareketlerini yapmasını, sözlü diyalog, sözsüz diyalog, mimikler, beden dili, el kol hareketleri gibi becerilerini geliştirmesine yardımcı olacaktır.
    Ses ayar düğmesi ve sessiz oynama konumu mevcuttur.
    3 adet lr14 2 adet lr03 pille çalışmaktadır.
    Piller pakete dahildir.
    Saklambaç Oynayan Tavşan Oyucak

Saklambaç Jojo Satın Almak İstiyorsanız -->>> http://www.yumurcakdunyasi.gen.tr/973985572-saklambac-jojosaklambac-oynayan-tavan.html Buradan temin edebilirsiniz.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Bayan Giyim