14 Şubat 2013 Perşembe

Yumurcak Dünyası Puanlama Sistemi

Yumurcak Dünyası web sitesinde artık ürünlerin hepsinin bir puanı var! Satın aldığınız tutar kadar belli bir puan kazanacaksınız. Kazandığınız puanları daha ileride kullanmak isterseniz bunlar size ücret olarak veya indirim olarak sepetinize eklenebilecek.



Sitede yaptığınız alışverişler puana, puanlar paraya dönecektir. Oyuncak alışverişinizi Yumurcak Dünyasından yapın, hem güvenilir, hem hızlı, hemde karlı bir alışveriş yapın!

Yumurcak Dünyası Siparişi Vermek için : 0212 659 0 543 numaralı telefonları arayın.

6 Şubat 2013 Çarşamba

Pocoyo Gangnam Style Dansı

Gangnam Style Çılgınlığına Pocoyo Ve Arkadaşları'da katıldı! :) Yumurcak Tv'nin sevilen kahramanı pocoyo gangnam style dansı yaptı. Görenleri gülmekten kırıp geçiren sevimli kahraman figürleri ile gangnam style orjinal dansını aratmıyor.


Pocoyo gangnam style dansının videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Youtube'da daha şimdiden yüzbinlerce kişi izledi bile! :)





5 Şubat 2013 Salı

Hello Kitty Oyuncakları

Masumiyetin simgesi olarak bilinen karakter Hello Kitty'nin oyuncak çeşitleri satışa sunulmuş bulunmaktadır. Hello Kitty'nin onlarca oyuncağının yanı sıra Peluş bebekleri, uzaktan kumandalı arabaları ve daha çeşit çeşit oyuncaklarına sahip olmak istiyorsanız Yumurcak Dünyası adresini ziyaret edebilirsiniz.


















































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Bayan Giyim