23 Kasım 2010 Salı

Yumurcak Tv İzle-- Küçük Afacanlar

Yumurcak Tv İzle 

Yumurcak Tv İzle
7+
Ç O C U K Ç A
Bir minibüs dolusu neşeli çocuk! “… Biz küçük yumurcaklarız, her birimizi izleyin, neler yapıyoruz bakın…” diyorlar şarkılarında.
Çok eğlenceliler, fıkır fıkırlar, anaokuluna gidiyorlar. “…BU HİÇ HOŞ DEĞİL!… SANIRIM BİR YOLU VAR. NASIL MI?” küçük yumurcaklar gösteriyor:
“Yemek Zamanında” yemek canavarı Graham şekerleme ve çikolataları dengeli yemeyi öğreniyor. “Yapmam-Yapamam” da her şeyin tersini yapan Constance sınıfa uyum sağlamaya başlıyor. “Rahatsız Edici Irwing” de evdekileri çok yoran Irwing, başkalarını sıkmadan oynamanın yolunu buluyor. “Utangaç Sophie” çok sevdiği şarkı söylemeyi herkesin içinde de başarıyor. “Bilmiş Nancy” başkalarını da dinlemeyi öğreniyor ve hobby/uğraş edinmeye karar veriyor. “TV Meraklısı Trevor” dengeli televizyon izlemenin daha iyi olduğunu anlıyor.
B Ü Y Ü K Ç E
Çocuklarımızın “olumsuz tavırlarını nasıl değiştirebileceğimizi” dert etmeyelim artık. Küçük Yumurcakları izleyince, nasıl olsa kendi kendilerine kolayca anlayacaklar.
Yumurcaklara afacan maceralarla / seslenişle hitap eden Küçük Yumurcaklar/Little Monsters; çocukların “ortak büyüme dilini” öyle güzel kullanıyor ki! Çocuğunuzu Daha İyi Tanımak İstiyorsanız, SİZ DE Onunla Birlikte Bu Diziyi SEYRETMELİSİNİZ:
Asık Suratlı Sue / Geç Kalan Tobby / Unutkan Fiona / Huysuz Tabitha, Hep Çığlık Hep Çığlık / Endişeli Windy / Gülmeyen Ağırbaşlı Sadie / Huylu Timmy, Gıdıklanmanın da Sonu Var / Büyüdüğünü Zanneden Gabby / Okuldan Korkan Simon’un Pazartesi Hastalığı / Sakar Clarissa / Meraklı Calwin / Mükemmeliyetçi Prudence / Tehlikeli İşleri Seven Dawe / Pasaklı Derman / Buyurgan BEthany / Kabalıktan Vazgeçme / Arkadaş Canlısı Franco / İsyankar Ronnie / Yardımsever Herry… küçük yumurcaklardan sadece bazıları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Bayan Giyim